مصطفی مقیمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهاركرد: حدود 130 هزار خط تلفن همراه اول اعتباری و حدود 55 هزار خط همراه اول دائمی در نیشابور مورد استفاده مردم است.
وی اظهار داشت: در 94 روستای بخشهای چهارگانه شهرستان دفتر Ict روستایی مجهز به تلفن بیسیم روستایی مشغول فعالیت هستند.
این مقام مسئول محلی با اشاره به اینکه صحبتهایی از سوی مقامات شرکت مخابرات خراسان رضوی زده شده است که هزینه جابهجایی بر روی خطوط تلفن همراه محاسبه نشود، توضیح داد: مبنای محاسبه شرکت مخابرات ایران در حال حاضر بر اساس پالس با قیمت 3/55 ریال است که یک دقیقه تلفن همراه معادل ده پالس محاسبه میشود.
مقیمی خاطرنشان کرد: این رقم برای اعتباریها40 درصد محاسبه میشود و جدا از آن نرخ جابهجایی نیز در حال حاضر بر اساس نرخ نامه جداگانه به رقمهای مذکور محاسبه میشود.
وی با اشاره به دایر بودن 816 دستگاه تلفن همگانی در سطح شهرستان، یادآور شد: برنامه ما این است که تلفنهای مذکور براساس میزان کارکرد در نقاط قابل دسترس برای مردم تعبیه شود.
وی اطلاع داد: طی سه ماهه زمستان پارسال 27 سایتBts از محل اعتبارات محلی استانی در نیشابور مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
مقیمی در پاسخ به انتقاد اورژانس نیشابور درج شده در خبرگزاری مبنی بر داشتن کد تلفنهای همگانی سطح شهرستان برای ردیابی مزاحمهای تلفنی، گفت: اورژانس باید از دادستانی درخواست خود را مطالبه کند تا در صورت اجازه مرجع قضایی، اطلاعات مذکور در اختیار آنها قرار گیرد.
نامبرده میزان مصرف مردم از تلفن ثابت را برای قبضهای دو ماهه نیشابور بهطور متوسط کمتر از 9 هزار تومان دانست.
نظر شما